Beregszászi Rendezvényház logo

Étterem

Rólunk

KEDVES VENDÉGÜNK

Engedje meg, hogy a Beregszászi Étterem és Salátabár üzletvezetőiként, és munkatársaink nevében köszöntsük Önt!

Elképzelésünk szerint az ételek és italok, nemcsak a napi életszükségletek kielégítésére szolgálnak. Ízükkel, zamatukkal élményt nyújtanak, melyek megszínesítik ünnep-, és hétköznapjainkat, tartalmat adnak családi, baráti, üzleti összejöveteleknek.

A Beregszászi Étterem és Salátabár 2013. november 02-án nyitotta meg kapuit a kedves vendégek előtt. Az étterem tulajdonosai, pár éve határozták el, hogy a város szívében a régi Beregszászi Vigadó területén egy gasztronómiai színfolttal gazdagítja Hajdúböszörmény városát. Az álmokat tett követte, és több hónap következetes kitartó munkájával megújult éttermünk, amely a kiszolgáló helyiségekkel, kerthelységgel és parkolóval együtt több, mint 700 m2 alapterületű épületkomplexum.

Az étterem kialakítása során egyediségre törekedtünk, nem volt és nem is lesz célunk a kész bevált receptek átvétele. Célunk hogy a Beregszászi Étterem és Salátabár hozzájáruljon a város szűkebb és tágabb régió kulturális, üzleti, kereskedelmi és turisztikai életének fellendítésében. A kiváló adottságokkal rendelkező létesítmény hiánypótló beruházás Hajdúböszörményben. Ételeink a mai kornak megfelelő a 21. századi konyha technológiai vívmányokat kihasználva készülnek. Fokozottan figyelünk a korszerű táplálkozásra, nem használunk ízfokozó készítményeket valamint mesterséges adalékanyagokat. Hisszük, hogy a kellemes környezeten, kiszolgáláson és a finom ételeken keresztül, új alapokra tudjuk helyezni a minőségi vendéglátás fogalmát régiónkban.

Kívánjuk, hogy széles választékainkból megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt!
Jó étvágyat kívánunk:

Füleki Annamária

üzletvezető

Szabó Gábor

ügyvezető